Drankenkaart Menukaart Reserveren English Translation

Zalenverhuur

Een vergadering, feest of beurs? Voor ieder event een geschikte zaal!

> Ga naar Zalenverhuur

Arrangementen & Audio-Visueel

Vergaderarrangementen, beamers, geluidsapparatuur, DJ's & meer.

> Ga naar Arrangementen & Audio-Visueel

Catering

Lunch & diners, verschillende arrangementen & originele bars!

> Ga naar Catering

Zalen & Evenementen

Zalen huren op een unieke locatie!

Op deze bijzondere locatie in Utrecht is elk event een feestje op zich.

Onze verschillende zalen lenen zich perfect voor een feest of events om nooit te vergeten. Elke zaal heeft bijzondere kwaliteiten, geschikt voor diverse evenementen.

De zaal 'Anton's bar' is warm van sfeer en modern ingericht. De 'Balzaal' op de eerste verdieping heeft een uniek uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. En onze 'Tuinzaal' heeft een prachtige lichtval door het glazen plafond. De imposante 'Grote Zaal' op de begane grond vormt het hart van de Winkel van Sinkel. Het ademt met zijn wandvitrines en hoge zuilen de sfeer van het voormalige warenhuis. 

Een feest voor een grote, zakelijk of particulier, of een vijfgangendiner? Het kan bij de Winkel van Sinkel allemaal!

Bekijk onze diverse zalen 

Bij ons vind je verschillende unieke ruimtes die zich perfect lenen voor feesten, partijen en vergaderingen. Meerdaagse congressen, een plenaire bijeenkomst of presentatie? Uw bedrijfsfeest of luxe diner viert u bij de Winkel van Sinkel.

Onze eventmanagers gaan voor een evenement dat voldoet aan je wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar je ideeën en nemen de tijd om samen rond de tafel te zitten en te sparren over de exacte invulling van je evenement.

Zalen bij de Winkel van Sinkel, de mogelijkheden zijn eindeloos!
Al vele gasten zijn je voorgegaan. Voor of event vonden wij de perfecte zaal. Onze eventmanager zorgt voor een beleving die je altijd bij blijft. Wij zorgen er voor dat het jullie aan niets ontbreekt. Onze zalen zijn uitermate geschikt voor:

  • Een geweldig goed (bedrijfs)feest
  • Een gezellige borrel
  • Een heerlijk diner
  • Een uitgebreid buffet
  • Een succesvolle meeting
  • Een congres
  • Een presentatie

Naar onze zalen >>

Binnenkort een leuk evenement? Kies voor een unieke ervaring.

Kies dan voor gemak en regel direct ook de extra’s  zoals de huur van audio- en videoapparatuur om je event compleet te maken. Regel bij ons bijvoorbeeld je dj en diverse verlichting. Heb je andere wensen? Geen probleem, je ontvangt altijd een offerte op maat. Alles om het jou en je gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Via onze sociale media houden we je graag op de hoogte van de allerleukste evenementen.

Waarom de Winkel van Sinkel?

De Winkel van Sinkel zorgt voor een unieke beleving, waar lekker eten, borrelen en uitgaan samenkomen met een continu variërend aanbod van zakelijk professionele service, activiteiten, muziek & dans. 

Tevens kunnen wij een mooie locatie voor uw receptie, bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst verzorgen. 

Monumentaal pand

De Winkel van Sinkel bevindt zich in een uniek, monumentaal pand, aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht. Een beleving op zich. 

Eten & Drinken

Geniet bij de Winkel van Sinkel. Bij ons eet en drink je op een unieke locatie middenin het centrum van Utrecht. Laat je verrassen en geniet van een heerlijke lunch. Neem plaats in onze Binnentuin, in de Cocktaillounge of Anton's Bar. 

Uitgaan & Vermaak

Uitgaan of jezelf vermaken is bij de Winkel van Sinkel goed mogelijk. Elke zaterdag en enkele andere dagen wordt er een feest georganiseerd. Onze [Club]Nachtwinkel werd meerdere malen genomineerd voor Nachttempel van Nederland.

Agenda

Wil je weten wat er op de agenda staat bij de Winkel? Neem dan snel een kijkje in onze agenda waar je alle evenementen kunt vinden. Blijf ook op de hoogte via onze social media kanalen, daar lees je als eerste welke evenementen er op de planning staan en welke je absoluut niet mag missen. 

Zalen & Evenementen