English Translation
Mezze

Mezze

Op de kaart staan vijf heerlijke Mezze met een selectie tapas voor twee personen: Traditionelle, Luyo Con Pescado, Luyo Con Carne, Luyo Vegetiana & Luyo Estouffade.

Werfkelders

Werfkelders

Onder de Winkel van Sinkel in de oude werfkelders is de Tapaskelder gevestigd. De Tapaskelder is elke dag geopend vanaf 17:30 uur en bij mooi weer staat het werfterras al vanaf 12:00 uur voor u klaar.

Geniet Zonder Limiet

Geniet Zonder Limiet

Onbeperkt genieten van de heerlijke tapas in onze Tapaskelder? Dan kan al vanaf €19,50!

Tapaskelder

Onder de Winkel van Sinkel in de oude werfkelders is de Tapaskelder gevestigd, waar u geniet zonder limiet! 

Van zondag tot en met donderdag betaalt u €19,50 voor een heerlijke avond genieten van tapas & vrijdag en zaterdag betaalt u €22,50.

Wist u dat wij in de Tapaskelder gebruik maken van een tablet menukaart? Zo kunt u gemakkelijk en snel uw drankjes en heerlijke tapasgerechtjes bestellen. 

> Klik hier om te reserveren

Ook voor thuis

Thuis genieten van de tapa’s, mezze en heerlijke desserts uit onze Tapaskelder? Dan kan! Bestel gemakkelijk en snel via onderstaande buttons, onze bezorgservice loopt via Thuisbezorgd.nl & Deliveroo.

Reserveren

Reserveren kan gemakkelijk en snel via onderstaande buttons, u ontvangt dan automatisch per e-mail een bevestiging van de reservering. Maakt u een reservering voor 10 personen of meer? Dan wordt deze automatisch omgezet in een reserveringsaanvraag.