Drankenkaart Menukaart Reserveren English Translation

Holiday Jam Reunion

Holiday Jam Reunion

HOLIDAYJAM REUNION

“The Ultimate Oldskool R&B Party”!
De zomer is zo goed als afgelopen! Maar wij maken het gewoon weer super HOT!!! Want zaterdag 14 september is het weer tijd voor Holiday Jam in de Winkel van Sinkel ! So let’s get ready to party! Holiday Jam staat garant voor lekkere muziek, top DJ’s de gezelligste mensen en de beste vibe.

HOLIDAY JAM is voor een hele generatie verspreid over heel Nederland het nostalgische event dat je terugbrengt naar de periode voor het Millennium en net daarna, de tijd toen je leven nog onbezorgd was en toen uitgaan nog echt als een beleving werd gezien. Social contact was belangrijker dan Social media en in plaats van een selfie, maakte je liever een pic met je homies of homegirls! Maar vooral een tijd waar je niet kon wachten tot de volgende HOLIDAY JAM weer plaatsvond, waar je jouw oude vrienden of vriendinnen zou ontmoeten en nieuwe mensen zou leren kennen.

Nu zijn we terug! Maar niet alleen voor de vaste garde, ook degene die toentertijd te jong was maar wel van die lekkere R&B, Hip Hop en Latin tracks van eind jaren 90, begin 2000 houdt of degenen die het toen gemist hebben kunnen deze tijd nu mee beleven, maar wel zolang je minimaal de leeftijd van 25 jaar hebt (ID verplicht!)
LINE UP:
MANIE
RODNEY MUSIC
SMASH & ARIES
CHIPPIE
URVIN MONTE


HOLIDAY JAM REUNION
Location: Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht
Time: 23:00 start event - 05:00 End
NO GUESTLIST
Minimum age 25 years (ID required)
Dresscode: Dress to impress the Door Host!
Early Bird 10,- Presale: €15,- excl. Fee Online: www.holidayjam.nl // more @ the door!
For INFO & VIP reservations please call +31621271267 or email us at info@universalsoundprojects.nl (Limited VIP tables available)
For more info, photos and movies please check: www.holidayjam.nl

Tickets