Lunchkaart Dinerkaart Drankenkaart English Translation

HIPSTER

HIPSTER
KINGSNIGHT SPECIAL was onvergetelijk! En dat valt natuurlijk moeilijk te overtreffen. Maar we komen zaterdag 27 mei met een hele DIKKE editie terug in de Winkel van Sinkel, Utrecht!

En zoals je van H!PSTER gewend bent, komen we met een DIKKE LINE UP naar de binnenstad!!

Speciaal voor 27 mei hebben we niemand minder dan Johnny 500 uitgenodigd! Dus dames zorg dat je vooraan staat want hij komt speciaal voor jullie met wat leuke cadeautjes! En om het nog heter te maken deze avond komt Bizzey ook! Hij heeft vooral naam gemaakt met YELLOW CLAW maar is nu als solo artiest hard op weg om de scene te veroveren! En we zijn nog niet klaar… Rising star Zefanio komt wat nummers zingen voor jullie! Bekend van de nu...mmers: “geen regels” en “laatste keer” samen met Jonna Fraser! En om H!PSTER helemaal compleet te maken hebben we natuurlijk onze hot residents, George Felix, DJ Exclu en GIO BROWN achter de draaitafels staan.

In the basement gaan we “Back To The Roots”. Dus alleen maar classics, glijers, meezingers, latin tunes en bubbling beats. Hier kun je 2 echte Utrechtse dj's vinden: Don Djonson & Don Cartel

✯ JOHNNY 500
✯ BIZZEY
✯ ZEFANIO (LIVE)
✯ GEORGE FELIX
✯ EXCLU
✯ GIO BROWN
✯ DON DJONSEN
✯ DON CARTEL

HOSTED BY JOHN KHO & MASSIVE MC

∈- LEEFTIJD -∋
Let op: de minimumleeftijd voor het evenement is 18 jaar. Het is verplicht om je legitimatie bij je te hebben. Hier kan om gevraagd worden. Geen ID = geen entree.

Facebook: www.facebook.com/Hipsterparties
Twitter: https://twitter.com/Hipster_NL
Instagram: http://instagram.com/hipster_nl

BE A H!PSTER FOR ONE NIGHT!
#HIPSTERDINGEN

 

Tickets